Geef uw bestelling door op 040 - 308 01 48

Wij zijn nu ook te vinden op UBER EATS

Vanaf vandaag kunt u ons ook vinden op Uber Eats. Erg fijn dat wij nu met deze partij een samenwerking zijn gestart. Het biedt ons de kans om een breder publiek te bereiken. Voor Uber eats is het fijn dat zij nu ook in noord-Eindhoven traditionele Thaise gerechten kunnen aanbieden aan hun klanten. Een mooie samenwerking waar we trots op zijn!

Lees meer »

Wij bezorgen vanaf vandaag ook in Meerhoven en een gedeelte van Veldhoven

Het viel ons op dat er veel interesse is om bij ons te bestellen in het stadsdeel Meerhoven en de twee postcodes naast Meerhoven in Veldhoven. Daarom hebben wij besloten te gaan bezorgen op de postcodes beginnend met 5657, 5658, 5508 en 5509 met ingang van vandaag. Het minimale bestel bedrag ligt op € 35,- omdat het voor ons een stuk verder is om te leveren dan we gewend zijn. De bezorging is gratis!

Lees meer »

NIEUW GERECHT OP ONZE KAART!

Vanaf vandaag hebben we een nieuw gerecht op onze kaart. Het Thaise gerecht Pad Periywaan. Het is een roergebakken gerecht in een zoetzure licht pittige saus met ananas, komkommer, ui, lente ui, tomaat en paprika. Heel gezond dus! Daarbij is er de keuze uit het gerecht met kip, garnaal (+ € 4) of alleen met de groente en dus vegetarisch te bestellen.

Lees meer »